Saa kakata-kyltti

KEVÄT! KOIRANPASKA! Lumet sulavat taas paljastaen nurmikot, mukanaan naapureiden koirien paskat. Asia ei minua niin haittaa mutta joitakin koirattomia naapureitani kylläkin, koska ovat pystyttäneet nurmikolleen koirankieltokylttejä.
Koiranomistajat tietenkin puolustelevat sillä että jonnekinhan ne jänikset ja karhutkin paskantavat. Että koira nyt on vain sellainen, joka pitää sinne naapurin tontille paskattaa kun eläin ja reviirit jne. (Toki jotkut omistajat keräävät ne eläimensä jätökset pois että peukku heille. )
Mietin että entäs jos asian kääntäisi päälaelleen eli kun koiranomistajille on ok, että toisten tonteille se pökäle väännetään, niin silloinhan heillekin on ok että muut käyttävät heidän nurmikkoaan koirakäymälänä. Joten tässä helppo ratkaisu koko ongelmaan: kyltti koirakäymälästä! Kieltojen sijasta positiivinen kyltti, "tule paskattamaan koirasi meidän nurmikolle"! Ei riitoja, ei vihoja kun kysyntä ja tarjonta kohtaavat toisensa ja kaikilla on hyvä mieli! Nyt vain odottamaan niitä koiranomistajia kilvan pystyttämään kylttejä nurmikoilleen! En voi ymmärtää miten kukaan ei tätä aiemmin keksinyt kun ihmisten vastuunotolla, hyväntahtoisuudella ja tällä kyltillä ongelmaa ei enää tulevaisuudessa ole!

 



Kyltin tarroja voi tilata täältä. Saman saa myös t-paitana!
Saa Kakata - tarra

Comments